Women in Business

Flere har sagt til mig at jeg bør lave workshops for ikke-fotografer også – så det gør jeg så! Denne bliver med fokus på KVINDER der driver virksomhed, da det oftest er præcis dem der underbetaler sig selv og har svært ved at pris-sætte sig selv. Denne workshop er for dig der er eller vil være selvstændig – med et produkt, en ydelse eller en service, som sælges i direkte kontakt med kunden, med andre ord alt andet end jer der driver en webshop. (Er du fotograf, bør du tilmelde dig fotograf-workshoppen i stedet – det får du mere ud af).

Workshoppen vil være et samspil af deltagernes egne erfaringer og input, opgaver i mindre grupper samt undervisning/foredrag i de enkelte punkter.

“Kan man leve af det?”

I de 10 år jeg har haft min egen virksomhed er jeg igen og igen stødt på dette spørgsmål – endda fra andre i samme branche. Du kan leve af det du elsker at lave, hvis du forstår at lave det til en forretning og har fokus på dine tal, dit brand og din markedsføring. 

Denne workshop gennemgår:

  • Min historie – fra sultende kunster til succesfuld fotograf.
  • Lær dine tal at kende! Hvordan du beregner dine drifts omkostninger (hvor meget det koster at drive din forretning), samt vareforbrug (hvad produkterne reelt koster dig), så du ved hvad din pris skal være for at du driver en profitabel forretning.
  • Hvad er mere værdifuldt end dit produkt? Hvordan du tilføjer værdi til den service du sælger – hvordan leverer du det kunden ønsker, uden at være den billigste. Et godt “Brand” er nøgleordet her.
  • Glade kunder = flere kunder. Sådan skaber du en ekstraordinær kunde oplevelse. Jeg giver tips til hvordan du kan skabe en oplevelse der matcher dit brand.
  • Den store plan! Det sværeste af det hele, markedsføring! Vi gennemgår hvordan du markedsfør dit brand og hvordan du udfylder den markedsføringsplan du får udleveret på workshoppen, så du er klar til at markedsføre din forretning.

Spørgsmål før du booker: 31 13 87 21

Frokost, Kaffe, Te og sodavand inkluderet

2-3 Oktober 2018
10-16 begge dage

Early Bird Pris (book før 1/9): 4000 kr.
Knap så Early (book efter 1/9): 5000 kr.

Max 9 deltagere

[powr-form-builder id=67c90bf8_1531491678]

Mere om mig: Jeg har drevet Pinkstudio siden 2007 – i mange år uden at vide noget om forretningsdrift, afhængig af min mands indtægt. I 2014 besluttede jeg mig for at omlægge min forretning og lære hvordan man driver virksomhed og får profit. Der er i mellemtiden slugt mange bøger, lavet meget om – og jeg har nu både undervist i England, Holland, Webinar i USA samt holdt workshops på hjemmebane.