Workshop Odense

“Kan man leve af det?”

I de 10 år jeg har haft min egen virksomhed er jeg igen og igen stødt på dette spørgsmål – endda fra andre fotografer. Selvfølgelig kan man leve af det – man kan endda leve godt af det. I sær hvis du bliver dygtig til at drive forretning.

Denne workshop gennemgår:

  • Min historie – fra sultende kunster til succesfuld fotograf.
  • Lær dine tal at kende! Hvordan du beregner dine drifts omkostninger (hvor meget det koster at drive din forretning), samt vareforbrug (hvad produkterne reelt koster dig), så du ved hvad din pris skal være for at du driver en profitabel forretning.
  • Hvad er mere værdifuldt end et smukt portræt? Hvordan du tilføjer værdi til den service du sælger – hvordan du bliver den fotograf kunden ønsker, uden at være den billigste. Et godt “Brand” er nøgleordet her.
  • Glade kunder = flere kunder. Sådan skaber du en ekstraordinær kunde oplevelse, fra før-bookning til de ser deres færdige produkter – jeg gennemgår min process i detaljer og giver tips til hvordan du kan skabe en oplevelse der matcher dit brand.
  • Hvor stort skal lærredet være? Mange fotografer kæmper med at finde ud af hvilke produkter de skal tilbyde, vi gennemgår de mange muligheder og hvordan du bedst viser det du vil sælge.
  • Den store plan! Det sværeste af det hele, markedsføring! Vi gennemgår hvordan du markedsfør dit brand og hvordan du udfylder den markedsføringsplan du får udleveret på workshoppen, så du er klar til at markedsføre din forretning.

Spørgsmål før du booker: 31 13 87 21

Frokost, Kaffe, Te og sodavand inkluderet

18-19 September 2018
10-17 begge dage

Pris: 5000 kr.

6 pladser tilbage!